Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca sie kupować?

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak się zastanawiałem czy opłaca się kupować rust bo nadal nie mogę się zdecydować czy to czy The Forest

Mam parę pytań:

1. Ogólnie polecacie grę? Jak ją oceniacie?

2. Dużo osób nadal gra?

3. Jest dużo bugów/cheatów?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

1.Ja oceniam tą grę na 9/10, gra jest na prawdę spoko i jeżeli szukasz gry gdzie możesz sobie pograć z kumplami to rust jest odpowiednia. Bardzo dużo gra oferuje między innymi budowanie,strzelanie i zbieranie surowców, można budować fortecy i atakować innych graczy, coś w stylu DayZ lecz tutaj możesz więcej robić.

2.Sporo graczy gra, możesz nawet zauważyć ile jest ludzi na poszczególnych serwerach a na dodatek powstają kolejne serwery z kolejnymi graczami.

3.Cheaterów jest mało, widziałem może 2 cheaterów są oni szybko banowani przez support, co do bugów na pewno się zdarzają kilka ale ja nie miałem ani jednego buga więc myślę że rzadko co się zdarza żeby był jakiś bug.

Opublikowano

3.Cheaterów jest mało, widziałem może 2 cheaterów są oni szybko banowani przez support, co do bugów na pewno się zdarzają kilka ale ja nie miałem ani jednego buga więc myślę że rzadko co się zdarza żeby był jakiś bug.

No nie wiem w starej wersji rusta "Legacy" jest ich sporo ,  w nowego nie grałem bo pełna bugów i optymalizacja leżała.

" coś w stylu DayZ lecz tutaj możesz więcej robić. "   a w Dayz to nie ??

Opublikowano

No nie wiem w starej wersji rusta "Legacy" jest ich sporo ,  w nowego nie grałem bo pełna bugów i optymalizacja leżała.

To chyba miałeś ostrego pecha, ja spotkałem praktycznie dwóch może trzech cheaterów.

Zależy czy mówimy tutaj o modzie DayZ czy DayZ Standalone, z tego co mi wiadomo to w DayZ mod jak i Standalone nie można budować wierzy, fortyfikacji między innymi. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"" coś w stylu DayZ lecz tutaj możesz więcej robić. "   a w Dayz to nie ??" <--- Polish please...

Optymalizacja została naprawiona, legacy w porownaniu z nowym rustem ssie. Sinik graficzny zostal niezle podkrecony. Nawet jak podejdziesz do wody (ktora nie jest statyczna) nie spadaja fpsy.

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...